top of page

PROJEKTINJOHTO

Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa projektinjohtoa hankkeen alusta loppuun saakka

Toimintaamme kuuluu osallistuminen rakennushankkeiden eri vaiheisiin. Hankkeen onnistumisen kannalta on hyvä varmistaa jo alkuvaiheessa, että projektia hallitsee asiantuntevat tekijät. Me autamme asiakkaitamme toteuttamaan rakennusprojektin alusta loppuun, jolloin projekti on koko ajan kootusti hallinnassa ja siirtyminen projektin eri vaiheisiin sujuu joustavasti.

 

Me olemme mukana projektin hankeselvityksestä suunnitteluun, kilpailutukseen, toteutuksen valvontaan ja takuuaikaisiin tarkastuksiin saakka. Olemme tottuneet olemaan mukana eri kokoisissa ja laajuisissa hankkeissa. Osaamisemme ulottuu myös erityishankkeisiin, jotka luokitellaan mm. rakennusvalvonnan osalta vaativiksi hankkeiksi.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme, joten pysymme muuttuvissa määräyksissä ajan tasalla. Näin voimme taata, että hankkeiden projektinjohto on laadukasta. Huolehdimme valvontatyössämme aina siitä, että voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä noudatetaan ja haemme hankkeiden osalta eri vaihtoehtoja, jotta asiakkaan tavoitteet saavutetaan kustannustehokkaasti. Meillä on rakennuttajan pätevyys (RAP) ja voimme toimia haastavissakin kohteissa.

Ole yhteydessä, kun tarvitset projektille kokonaisvastuullisia rakennuttamispalveluita!

bottom of page