top of page

LINJASANEERAUKSET

Mikä on linjasaneeraus?

Linjasaneerauksessa eli putkiremontissa uusitaan kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistot. Usein samassa yhteydessä on tarpeellista tehdä myös muita kunnostustöitä kiinteistöön. Parantaa sähkö- ja tietoliikennejärjestelmiä, patteriverkostoa, ilmanvaihtoa sekä sadevesi- ja salaojajärjestelmiä. Lisäksi linjasaneerauksen yhteydessä on mahdollista tehdä tilamuutoksia tai laajennuksia.

Putkistojen arvioitu kestoikä on 40-50 vuotta. Jos kiinteistösi putkistot alkavat olla tätä ikäluokkaa, niiden kunnon tarkastaminen on tarpeellista.

Linjasaneerauksen hinta määräytyy korjaustarpeen ja laajuuden mukaan. 

Meiltä räätälöityä tai kokonaisvaltaista linjasaneerauspalvelua tarpeeseesi

Linjasaneerauksissa toimimme hankkeen eri tehtävissä taloyhtiön tarpeiden mukaan.

 

Me teemme hankkeen alkuvaiheessa tehtäviä tarvekartoituksia, joissa selvitämme putkistojen todellisen kunnon, remontin tarpeellisuuden, kiireellisyyden ja laajuuden. Teemme myös hankesuunnittelua, joka on korjaushankkeen tärkein vaihe. Siinä kartoitetaan kaikki hankkeeseen vaikuttavat tekijät ja luodaan hankkeelle tavoitteet.

 

Tästä voimme jatkaa hanketta varsinaiseen suunnitteluun, urakoitsijoiden kilpailutukseen ja hankkeen valvontatehtäviin. Linjasaneerausten suunnitteluun saat meiltä kaikki tarpeelliset suunnitelmat ja asiakirjat, jotta hanketta voidaan lähteä kilpailuttamaan eri urakoitsijoilla.

Olemme toimineet linjasaneeraushankkeiden valvojina useissa kohteissa. Valvontaosaamisemme kattaa kaikki hankkeen valvontatehtävät (rakenne, LVI-tekniikka ja sähkö), jolloin projektin onnistumisen kannalta tärkeä valvontakokonaisuus saadaan meiltä.

Olemme saaneet tunnustusta hyvin hoidetuista linjasaneeraustöistä

Kohteemme ovat saaneet tunnustuksia.

 

Asuntomarkkinoiden vuoden 2017 innovaatiopalkinnon voitti kohde, jossa hoidimme remontin valvonnan. Kohteessa toteutettiin putkiremontti kahdessa viikossa. Lue aiheesta lisää täältä!

Asuntomarkkinoiden vuoden 2018 kunniamaininnan sai Porvoonkatu 33 hyvin suunnitelluista ja hallitusti toteutetuista LVIS-peruskorjauksista ahtaissa kaupunkikortteleissa. Tässä kohteessa hoidimme kohteen kaikkien osa-alueiden suunnittelun. Lue lisää täältä!

Meiltä palvelua tarpeidesi mukaisesti

Meille on tuttua toimia linjasaneeraushankkeissa yhteistyössä hallituksen ja isännöitsijän kanssa koko hankkeen ajan ja hoitaa myös myöhemmin tehtävät takuutarkastukset.

 

Ota meihin yhteyttä heti, kun taloyhtiössänne tulee esille asia linjasaneerauksen tarpeellisuudesta. Tällöin voimme auttaa teitä miettimään yhdessä, mikä korjauslaajuus, toteutustapa ja ajankohta on teidän taloyhtiöllenne paras tapa toimia.

bottom of page