KEITÄ ME OLEMME?

Olemme pieni, mutta kasvava rakennuskonsultointiyritys. Toimistomme sijaitsee Keravalla. Työkohteemme sen sijaan sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palveluitamme sekä taloyhtiöille että yrityksille.

Haluamme tarjota asiakkaillemme rakennusprojektien kokonaisvaltaista hoitamista asiakkaan näkökulmat erityisesti huomioiden. Osaavat tekijämme auttavat asiakkaitamme valitsemaan heille sopivan projektityypin, kilpailuttamaan suunnittelun ja urakat sekä toimimaan erinäisissä rakentamisen vastuutehtävissä rakennusvalvontaan päin.

Kiinteän yhteistyöverkoston avulla voimme toteuttaa asiakkaillemme rakentamisen kaikki vaiheet, jolloin uudis- tai korjausrakentaminen ei vie voimavaroja asiakkaamme omilta liiketoiminnoilta.

Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja haemme eri foorumeista ja koulutuksista lisätietoa, jotta voimme luvata olevamme rakentamisen nykytilanteen tasalla ja pystymme vastaamaan nykyrakentamisen asettamiin laatu- ja osaamisvaatimuksiin.

Osoituksena osaamisestamme ja luotettavuudestamme meille on myönnetty RALA-, Luotettava kumppani- ja AAA-luottoluokituspätevyydet.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, kiinteistökehittäjät ja rakennuttajat.

RT KONSULTIT
Paremman rakentamisen
laadun puolesta!

Työntekijämme

Jani Riihinen

Jani Riihinen

Projektitoiminta ja rakennuttaminen, rakennetekniikka

Jane Doe

Joonas Kukkola

Projektitoiminta, rakennetekniikka

James Doe

Petri Niemi

Rakennetekniikka, LVI-tekniikka, valvonta ja suunnittelu

Jon Doe

Jarno Nurmio

Sähkötekniikka, valvonta ja suunnittelu

Jane Doe

Mikko Kulmala

LVI-tekniikka, valvonta

James Doe

Aleksi Immonen

LVI-tekniikka, valvonta ja suunnittelu

Jon Doe

Jari Hussi

Sähkötekniikka, valvonta ja suunnittelu

Jane Doe

James Doe